Wij maken gebruik van cookies, zodat we onze website kunnen verbeteren.

close

Lijst van producten per leverancierBruur & Driksken

Het streekmerk Bruur & Driksken is een eerbetoon aan de gezellige buurtwinkels, die vrijwel allemaal zijn verdwenen. Met nostalgische verpakkingen en ouderwetse kwaliteit brengen we een stukje sfeer van vroeger  bij jou in huis. 

Actieve filters

 • Bruur tasje gezelligheid

  € 12,50

  Een tasje met alles wat je nodig hebt voor een beetje gezelligheid. Diverse theesoorten, kandij, heerlijke noga van eigen bodem in een leuke geschenkverpakking!

  Geef eens wat gezelligheid cadeau... of trakteer jezelf op een Tasje Gezelligheid. 

  Een Tasje Gezelligheid bevat twee 'medium' verpakkingen met thee (*), een zakje kandij en een heerlijk plakje noga van Jerom's delicate snoeperijen.

 • Bruur Achterhoekse smokkelthee

  € 2,50

  Zonder kommiezen en veldwachters smokkel je deze heerlijk geurende smokkelthee nog eenvoudiger mee.

  Smokkelthee is een hartverwarmende zoet-kruidige thee, voor het betere smokkelwerk! Ingrediënten: zwarte thee, rozenbloesem, citrusschil, specerijen, aroma. Lekker op lange avonden of na een dag hard werken.

  Kraft-verpakking met 50 gram thee.

 • Bruur Achterhoekse klompenthee

  € 2,50

  De theemakers van Bruur & Driksken hebben een krachtige melange gemaakt voor deze klompenthee. Zwarte Ceylon thee is op smaak gebracht met lichte aroma's die niet overheersen. Laat de thee in heet water enkele minuten op smaak komen en je ruikt al een vleugje sinaasappel en gember.

  Ingrediënten van deze Achterhoekse klompenthee van Bruur & Driksken: zwarte thee, bergamot olie, kruidnagel, gemberklompjes en sinaasappelschil.
  Deze thee is verpakt in een authentiek kraft zakje met venster; inhoud 50 gram

 • Bruur Groene liefde

  € 2,50

  De theemakers van Bruur & Driksken hebben een krachtige melange gemaakt voor deze klompenthee. Zwarte Ceylon thee is op smaak Groene Liefde is een gearomatiseerde groene thee met suikerhartjes. Geniet al tijdens het zetten van de rozengeur. De maneschijn mag je er zelf bij denken... 

  Ingrediënten: groene thee (83%), natuurlijk gekleurde suikerhartjes (suiker, amandelen, invertsuiker, glucosestroop, kleurstoffen plantenextract: rode biet, citroensap concentraat, smaak), aroma, rozenblaadjes.


  Deze thee is verpakt in een authentiek kraft zakje met venster; inhoud 50 gram

 • Bruur Achterhoekse witte kandij fijn

  € 1,25

  Kleine fijne kandij suiker voor het zoeten van thee of koffie of het bakken van taarten, cakes en koeken. Bijvoorbeeld voor suikerbrood. Deze fijne witte kandijsuiker is ongeveer 4 mm groot.

  Verpakt in leuk kraft zakje met zwart-wit geschulpt label.