Wij maken gebruik van cookies, zodat we onze website kunnen verbeteren.

close

Pelikaan koffie Espresso Arabica

€ 5,10
Inclusief belasting levertijd 3 tot 5 dgn

Melange van Arabica-koffie, kwalitatief een hoogwaardige koffie. Onze Espresso Arabica is een milde espresso. Voor liefhebbers van een wat sterkere koffie raden wij onze Espresso Arabica Medium aan!

Sterkte: ●oo

Inhoud: 250 gram

Bonen ook verkrijgbaar in 1 kg verpakking (wel op bestelling!)

Inhoud
Gemalen of ongemalen
Aantal
Voorraad

Melange van Arabica-koffie, kwalitatief een hoogwaardige koffie. Onze Espresso Arabicais een milde espresso. Voor liefhebbers van een wat sterkere koffie raden wij onze Espresso Arabica Medium aan!

100% Arabica
Sterkte: ●oo
Neutraal gebrand

Een unieke melange moet natuurlijk uniek blijven, dus de achtergrond informatie blijft uiteraard het geheim van een opgewekt humeur!

Regio: deze melange heeft natuurlijk niet één specifieke regio, aangezien het een melange is van verschillende pure koffiesoorten. Tipje van de sluier: de meerderheid  van de koffie komt uit Zuid-en Midden-Amerika (Colombia, Guatemala, Costa Rica)

Proces: De ruwe pure koffiesoorten worden eerst gebrand en daarna vormt de geheime samenstelling deze Espresso Arabica. Deze melange wordt gebrand door  middel van een slow roastingproces. Dit is een kwalitatief hoogwaardige koffie!

13002

Klanten die dit product kochten